Just så resonerar GN Hearing som erbjuder smarta hörapparater och applikationer, nu senast genom ReSound LiNX 3D som är den senaste och mest avancerade digitala hörapparaten i portföljen. En unik lösning för en ökad hörupplevelse är ReSound LiNX 3D’s applikation för fjärrstyrning via molnet, ReSound Assist, vilket innebär att finjusteringar av hörapparatens inställningar kan göras av ens audionom på distans.

"Det frigör även tid för audionomen och ökar servicen till användaren så att de kan bli mer nöjda"

– Användarens hörupplevelse når en helt annan nivå - de får större insyn i sin egen hörsel, men det frigör även tid för audionomen och ökar servicen till användaren så att de kan bli mer nöjda med hur hörapparaterna fungerar för dem i vardagen, berättar Ulrica Fransson, försäljningsansvarig på GN Hearing.

 

Ökade krav

Ytterligare en mycket uppskattad lösning är Made for iPhone, vilken innebär att allt ljud kan streamas trådlöst direkt från mobilen till hörapparaten och därmed ersätter de hörlurar vi annars brukar trassla med. ReSound LiNX 3D stöder också 2,4 GHz-uppkoppling vilket gör att hörapparaten lätt kan kopplas ihop med tv, stereo och radio samt externa mikrofoner. Funktionen gör att ljudnivån därmed kan bli behaglig för samtliga i rummet.

"Med våra lösningar kan hörapparaten passa smidigt in i vardagen"

– Vårt samhälle idag ställer höga krav på vår hörsel vilket gjort att vi ser ett ökat åldersspann hos de som söker hjälp. Med våra lösningar kan hörapparaten passa smidigt in i vardagen, oavsett livsstil, berättar Ulrica Fransson.