Med insikten om att det inte finns två patienter som är desamma, och att två personer inte kommer att svara samma på behandlingar så har MåBra utvecklat anläggningar som har flera olika behandlingsresurser för individen.

– Ju fler resurser som vi har tillgängligt, desto mer sannolikt är det att vi kommer att kunna få det bättre både vad gäller hälsa och psykiskt välbefinnande. Ingen ska behöva stå hjälplös på en öde ö för sig själv.

Charlotte Kornfeld som är Verksamhetsansvarig på MåBra säger att inom deras verksamhet så hänger allt ihop. Hit kan man komma vare sig man har medicinska problem, har stressrelaterade symptom eller för att finna motivation till träningen. De står helt enkelt redo och utrustade med ett specialist team som jobbar utifrån kundernas behov med hjälp av vård eller träning. Ett team bestående av sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister, naprapater, personliga tränare, massörer och kiropraktorer. De erbjuder även hemrehab och gör arbetsplatsbesök.

För företagare har MåBra utarbetat intressanta lösningar som resulterar i minskad sjukfrånvaro, mer friskvårdsträning och friskare anställda. På MåBra hålls även kurser inom till exempel Mindfulness för att reducera stress och för att förebygga uppkomsten av kronisk smärta och psykisk ohälsa. Handrehab, laserbehandling, akupunktur och varmvattenbassäng erbjuds som specialområden. Ett samlat vård-och hälsoutbud garanterar ett optimalt resultat.

Personalen diskuterar med varandra för bästa möjliga vård/hälsa för varje kund. Den ansvarige ser helt enkelt till så att hjälpsökaren får hjälp i stort som smått, och ser till så att problemet behandlas på bästa sätt. Alltför ofta stöter patienter på att uppföljningen är minimal. På de tre träningsanläggningarna i Saltsjöbaden, Danderyd och Orminge så behandlas problemet direkt med en 3 månaders hälsoplan efter behandling.

All vård sker genom privat vårdavtal med Landstinget i Stockholm. Det enda som krävs är att lyfta telefonen och boka en tid, helt utan väntetider. Till den rimliga patientavgiften på 200 kronor eller frikort.

– Vi står vi för en helhetssyn, vilket är en trygghet för våra kunder, avslutar Charlotte.