Dajana Bubic. Foto: PrivatDajana Bubic

Projektledare

Jag har extremt torr och känslig hud och dessutom atopiskt eksem. Såhär års är det sällan något som fungerar bra på min hud. Den är oerhört torr och suger upp allt jag smörjer på och huden blir återigen torr och fjällig kort därefter. Denna kräm är något utöver det vanliga. Den tränger in på djupet i huden och lämnar till och med min hud fin, len och mjuk. Helt magisk, jag älskar den!

 


 

Julia Arheden. Foto PrivatJulia Arheden

Affärsutvecklare

Jag ser mycket rodnader i ansiktet under vintern och blir väldigt torr. Jag upplever att min hy är jämnare och det är praktiskt att kunna använda en och samma produkt både morgon och kväll. Det bästa är att den absorberas snabbt, för en person som inte har tid att vänta på att krämen torkar.

 


 

Martha EriksonMarta Erikson

Projektledare

Första hjälpen för torr och reaktiv hy! HynE är en fantastisk produkt som har räddat min hud under en lång och kall vinter. Jag älskar att den endast innehåller några få ingredienser av högsta kvalitet. Med egna ögon har jag sett hur den minskar utseendet på fina linjer och rynkor samtidigt som den hjälper till att återställa hudens naturliga fuktsystem och ger en strålande lyster. En magisk produkt för alla oavsett hudtyp! Kommer aldrig kunna leva utan denna kräm igen.