Mårtens bästa träningstips

Hur kommer man egentligen i form? Vår träningsexpert Mårten Nylén har garanterat svaret. Han har dessutom kokat ner sina 7 bästa tips för behålla en god träningsvana i vardagen!

Mårten

Starta alltid utifrån dina egna förutsättningar

Gå inte ut för hårt. Utgå från var du står i dag och de förutsättningar du har nu istället för hur du var för 10-15 år sedan.

Starta idag

Skjut inte upp träningen till imorgon. Livet är för kort för att slösa bort det. Ta vara på tiden och använd den till saker du vill göra eller uppnå.

Prioritera rätt

Vad vill du med din träning. Syfte och varför är två bra utgångspunkter. Sätt realistiska och uppnåbara mål.

Gör saker enkelt men effektivt

Komplicera inte saker. Många startar för svårt och då håller det sällan i längden.

Investera i din egen hälsa

Många börjar träna mycket och försöker äta nyttigt, men missar rätt faktorer så resultaten uteblir. Det är viktigt att se helheten. Fler faktorer spelar roll och påverkar din hälsa som till exempel stress och sömn.

Du behöver inte förändra allting

Sköter du 80 procent bra kommer du troligtvis ändå skapa ett bra resultat.

Starta positivt

Ha roligt. Mårten startar alla dagar med en positiv tanke och en positiv handling. Det kan skapa goda förutsättningar för att få en bra dag.

One Response to “Mårtens bästa träningstips

  • Helt rätt. Man skall ändra på sådana saker som man vet att man kommer klara att hålla sig till. Byt till nyttigare mat och träna lätt träning till att börja med så skall du se att det går vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *